Závěrečný turnaj přinesl tři body

Na poslední letošní turnaj odcestovala Lokomotiva do Velebudic, jak si tam vedla přiblíží následující článek.

Slavia TU Liberec - TJ Lokomotiva Louny 7:6 (6:3, 0:2, 1:1)

Těžký soupeř, kterého však již dokázala Lokomotiva v tomto ročníku jednou porazit - takovým protivníkem byla liberecká Slavia. A nebýt tragické první třetiny, mohla pomýšlet na body i tentokrát. Lounští hráči v ní sice dokázali třikrát skórovat, inkasovali však celkem šestkrát, z toho dvakrát v oslabení. Pozitivem však byla stá vsítěná branka sezóny, o kterou se zasloužil Čížek. Po páté inkasované brance vystřídal Gieszmanna v lounské brance Charvát a naši borci se pomalu začali dostávat do tempa. Brankami Herinka a Vitouška snížily Louny stav na rozdíl jediné branky a Slavia se začínala strachovat o výsledek. Zlomovým se nakonec ukázala sedmá branka Liberce, kterou vstřelil v 11. minutě poslední třetiny. Lokomotiva dokázala ještě snížit, když se v závěrečné třetině trefil Bartoš. Další zásah ale nepřišel, a tak Louny zůstaly bez bodu. Na druhou stranu nutno dodat, že krom úvodu celého střetnutí předváděla Lokomotiva srdnatý výkon a zápas přinesl celou řadu hezkých momentů.

Branky: Bielik, Čížek, Svoboda, Herink (Bartoš), Vitoušek (Svoboda), Bartoš

 

SCC Semily - TJ Lokomotiva Louny 5:8 (2:4, 0:2, 3:2)

Poslední zápas sezóny přinesl souboj, ve kterém šlo už jen o dobrý pocit ze hry a zakončení celého ročníku výhrou - šesté místo právě před tímto soupeřem měla Lokomotiva již jisté. Poučeni z předchozích nezdarů nastoupili lounští přece jen koncentrovanější a celý zápas tahali za delší konec provazu. V první třetině se trefili Herink, Vitoušek a dokonce dvakrát novic v lounském útoku Bielik. Ve druhé části hry se dokázali prosadit Svoboda s Pihrtem a Louny jasně vedli. Jak moc jim tato pozice herně nesvědčí však názorně předvedli ve třetí třetině, kdy řadou chyb a nepřesností darovali soupeři rovnou tři branky. Naštěstí lounské hokejky nemlčely a dvěma zásahy si nakonec Lokomotiva pohlídala vítězství a zakončila ročník plným bodovým ziskem.

Branky: Herink (Pihrt), 2x Bielik(2x Pihrt), Vitoušek (Bartoš), Svoboda (Vitoušek), Pihrt (Bielik), Čížek (Svoboda), Svoboda (Bartoš)

 

Kanadské bodování turnaje

Svoboda 3+2
Bielik 3+1
Bartoš 1+3
Pihrt 1+3
Vitoušek 2+1
Herink 2+0
Čížek 1+1

 

Trestné minuty

Herink 4
Pihrt 4
Beníšek 2
Čížek 2
Charvát 2
Vitoušek 2

JaB

 

Diskusní téma: Závěrečný turnaj přinesl tři body

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek