Z Tanvaldu bez bodu

Na předposlední turnaj letošního ročníku 3. ligy mužů se Lokomotiva vypravila o den dříve - hrálo se totiž v 170 km vzdáleném Tanvaldu a naši borci nastoupili již do úvodního střetnutí hracího dne.

 

TJ Lokomotiva Louny - TJ Sokol Koberovy 5:7 (3:1, 2:1, 0:5)

Cíl přivést si z turnaje tři body chtěli lounští naplnit výhrou právě v tomto střetnutí. Koberům totiž v tabulce patří desáté místo a první vzájemný zápas naši hráči vyhráli 5:3. Úvod vypadal slibně, Louny se snadno ujali vedení 3:0. Dvě branky vstřelil Svoboda a jednu přidal po dalekonosné střele Stránský, který tak oslavil návrat do sestavy letošní premiérovou brankou. Hráči Sokola poté dokázali dvěma zásahy snížit, vedení o tři góly však navrátili Lokomotivě přesilovkovou trefou Paseka, když tečoval střelu ,,od modré" a Pihrt, který po samostatném úniku překonal hostujícího brankáře backhandovou kličkou. Nutno dodat, že úspěchy domácích pramenili spíše z individuálních akcí a žádný soustavnější tlak se nekonal. Mužstvo Koberov hrálo čím dál tím lépe a hned v úvodu posledního dějství dokázalo třemi slepenými góly srovnat stav utkání na 5:5. Lokomotivu to však z letargie probrat nedokázalo, a tak krátce na to strhl vedení na svoji stranu Sokol. Domácí celek se ještě odhodlal ke hře bez brankáře, v ní však pečetil výhru Koberov Hartl, který si v zápase připsal celkem 5 kanadských bodů.

 

Slavia TU Liberec - TJ Lokomotiva Louny 6:3 (1:0, 3:1, 2:2)

S cílem napravit dojem z nepovedeného prvního utkání nastupovala Lokomotiva proti kvalitnímu soupeři, který okupuje třetí příčku tabulky. Obrázek hry skutečně vypadal mnohem lépe. Lounští dobře bránili, avšak do brankových příležitostí se dostávali jen sporadicky. A protože dokonalá obrana neexistuje, hráči Slavie začali postupem času vyjadřovat svou převahu i gólově. Po první na branky chudé třetině si vše vynahradili v té druhé, když z trestného střílení nařízeného za hru v brankovišti zvyšovali již na 4:0. Lokomotivě se podařilo snížit v přesilové hře, když domácího brankáře překonal Bartoš. Závěrečná perioda byla okořeněna četnými vyloučeními, statisticky však byla pro lounské jednou z nejlepších na turnaji. Lokomotiva přestřílela svého soupeře a prosadila se i dalšími dvěma brankami. Nejprve se trefil do černého Beníšek po standardní situaci, poté si ve vlastním oslabení vyměnili míček Herink s Pihrtem a prvně jmenovaný zakončoval po pěkně provedeném přečíslení do prázdné branky. Dvakrát se ovšem prosadili i domácí, a tak byl stav po 45 minutách 6:3 ve prospěch Liberce.

 

Po takřka dvouměsíční pauze se naši hráči rozhodně neprezentovali v oslňující formě a vytoužené tři body si tak nepřipíšou. Tabulka však zůstává stále vyrovnaná a Lokomotiva má rozhodně o co bojovat a co napravovat! Příští turnaj se koná 16. dubna v Litvínově, našimi soupeři budou 1. FBC DDM Děčín 4 a 1. FBK Campus Jablonec n/N B.

 

Kanadské bodování turnaje
Bartoš Jan - 1+2 (0+2, 1+0)
Svoboda Marek - 2+0 (2+0, 0+0)
Paseka Michal - 1+1 (1+1, 0+0)
Pihrt Martin - 1+1 (1+0, 0+1)
Prokeš Jan - 0+2 (0+1, 0+1)
Beníšek Miloš - 1+0 (0+0, 1+0)
Herink Jan - 1+0 (0+0, 1+0)
Stránský Vojtěch - 1+0 (1+0, 0+0)

 

Trestné minuty
Herink Jan - 4 (2x opakované přestupky)
Prokeš Jan - 4 (2x nesportovní chování)
Stránský Vojtěch - 4 (sekání, hra na zemi)
Beníšek Miloš - 2 (sekání)
Svoboda Marek - 2 (sekání)
 

Diskusní téma: Z Tanvaldu bez bodu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek