Tři body k dobru!

Krupka - zajímavé zápasy vynesly nakonec Lokomotivě tři cenné body, díky kterým drží hezký střed v tabulce 3. ligy mužů.

 
FBC Teplice - TJ Lokomotiva Louny 1:4 (1:0, 0:1, 0:3)
Nováček 3. ligy mužů z Teplic nepředvádí vůbec špatné výkony, na vlastní kůži to Lokomotiva poznala již v přípravě, kdy tomuto soupeři podlehla na vlastní palubovce. Možná i díky tomu nastoupili lounští hráči plně koncentrovaní a s defenzivní taktikou. Další zajímavou novinkou byla hra na tři útočné formace, kterou Louny využívají jen velice vzácně. To bylo umožněno plnou sestavou a hostováním útočníka Milana Zelenky. Zápas začal mírnou optickou převahou protivníka, avšak brankových příležitostí bylo jako šafránu. Jako první se nakonec radovali tepličtí, za Charvátova záda skrze klubko hráčů doletěla střela ze střední vzdálenosti. V průběhu druhé třetiny Lokomotiva stáhla hru na dva útoky a vyšší frekvence střídání našim borcům prospěla. Začali si vytvářet slibné brankové příležitosti, několikrát dokonce uháněli sami na branku, avšak prosadil se až těsně před koncem prostřední části Pihrt po nahrávce Kinštově. Psychologická výhoda vyrovnávací trefy zafungovala na jedničku a v závěrečné třetině se konečně přestala lepit smůla na lounské čepele. Zásahy do černého postupně přidali Herink, Paseka a Kinšt. Lokomotiva si pak už svůj náskok pohlídala a zkušeným taktickým výkonem zvítězila rozdílem tří branek.
 
Gólman: Charvát M.
Branky: Pihrt (Kinšt), Herink (Pihrt), Paseka (Svoboda), Kinšt (Pihrt)
 
 
TJ Lokomotiva Louny - Slavia TU Liberec 2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Utkání plné osobních soubojů a tvrdých zákroků, kde nasazení a emoce rozhodně nechyběly - i tak by se dalo charakterizovat utkání Lokomotivy s šikovným a fyzicky dobře vybaveným týmem Slavie. Po celou dobu utkání měl soupeř územní převahu a hráči Lokomotivy se soustředili na poctivou defenzivní práci, jednoduchou hru a rychlé protiútoky. V první třetině padl jediný gól, akci na jeden dotek zakončoval hostující útočník a Gieszmann poprvé kapituloval. Vyrovnávací branku se podařilo vstřelit Svobodovi, poté ale následovaly dva zásahy libereckých. Jiskřičku naděje následně vykřesal Čížek a Louny si vyzkoušeli i agresivnější pojetí hry při napadání soupeřovy rozehrávky. Další zásah už ale nepřišel, naopak Liberec dokázal v závěru pečetit svou výhru.
 
Gólman: Gieszmann T.
Branky: Svoboda (Čížek), Čížek (Svoboda)
 
 
Sestava
B: Charvát Michal, Gieszmann Tomáš
O: Bartoš Jan, Beníšek Miloš, Prokeš Jan, Stránský Vojtěch, Valoušek Radek
Ú: Čížek Milan, Herink Jan, Kinšt Michael, Paseka Michal, Pihrt Martin, Svoboda Marek, Vitoušek David, Zelenka Milan
 
Kanadské bodování turnaje
Pihrt 1+2 (1+2, 0+0)
Svoboda 1+2 (0+1, 1+1)
Čížek 1+1 (0+0, 1+1)
Kinšt 1+1 (1+1, 0+0)
Herink 1+0 (1+0, 0+0)
Paseka 1+0 (1+0, 0+0)
 
Trestné minuty
Prokeš 2 (vrážení)
Zelenka 2 (špatné střídání)
JaB
 

 

Diskusní téma: Tři body k dobru!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek