Starší žáci završili sezónu šesti body a skončili na čtvrtém místě

Krupka - Na poslední turnaj sezóny se Lokomotiva odebrala do Krupky. Kde ji čekal složitý úkol a to vyhrát a udržet si čtvrtou příčku, která zajištuje start mezi nejsilnějšími týmy pro příští sezónu.

 

 

Tj Lokomotiva Louny vs. ŠSFbk Prty  7:1 (2:0, 3:0, 2:1)

 

V prvním zápase Louny narazily na tradičního soupeře Postoloprty. Už v první minutě se domácí dostali do vedení 1:0. V závěru třetiny se Lounům podařilo přidat ještě gól a vedli již 2:0. Ve druhé třetině Lokomotiva předvedla vyrovnaný výkon a zvýšila náskok na 5:0. Lokomotiva dohrála zápas klidným výkonem bez větších chyb a konečný výsledek se zastavil na číslu 7:1. Velmi dobrý výkon podal J. Rajlich, který se blýskl hattrickem.

 

Góly: Rajlich (Pyskatý), Obr (Vincík), Rajlich (-), Rajlich (-), Paseka (-), Paseka (Rajlich), Obr (Rajlich)

 

 

Tj Lokomotiva Louny vs. SK Bivoj Litvínov  7:4 (3:2, 1:2, 3:0)

 

Ve druhém zápase se Lokomotiva dostala hned z úvodu pod tlak a už ve 27. vteřině prohrávala 0:1. Netrvalo dlouho a vyrovnání po skvělém úniku a přesné střele měl na svědomí L. Pyskatý.V pozdější části zápasu se již projevovala nervozita a díky pochybení a několika zkratům v obraně byl stav na konci druhé třetiny nerozhodně 4:4. Třetí třetina i celý zápas patřila jednoznačně D. Pasekovi, který v této třetině třikrát zaskóroval a v první třetině nádherně nahrával na gól T. Beneše.Ve třetí třetině Lokomotiva již ubránila trojbrankový náskok a udržela tedy stav 7:4.

 

Sestava: golman: Jakub Křivánek, obrana: Martin Obr, Milan Hůrka, David Vincík, Jakub Švec, Petr Jech útok: Jiří Rajlich, David Paseka, Pavel Krůta, Tomáš Beneš, Jaroslav Bielik, Tomáš Přibyl, Lukáš Pyskatý

 

Trenér: Michal Charvát

 

 

 

 

 

autor: Tomáš Beneš