Sezóna 2012/2013 klepe na dveře

Nová sezóna klepe na dveře, muži nastoupí jako jediný okresní zástupce ve 3. lize - divize II s cílem vylepšit umístění z loňska a při troše štěstíčka, kterému samozřejmě půjdeme naproti, atakovat příčky nejvyšší. Juniorka bude hrát také 3. ligu. Do soutěže se bohužel přihlásilo jen 5 týmů, což je určitě škoda. Na druhou stranu můžeme být rádi, že se soupeři z Jablonce, Chomutova, České Lípy a Litvínova změří síly právě lounští junioři. Jak je patrné soupeři jsou z florbalově vyspělých měst, ale zLouni nebudou chtít dát svou kůži lacino.

Již poněkolikáté necháváme fyzičku náhodě individuálně na hráčích, tak doufejme, že pro přepravu na turnaje nebudeme muset využít služeb dopravců, kteří zajišťují nadměrnou přepravu.

Prvně v historii lounského florbalu jsme se přihlásili na Czech Open, kde nás čekají v základní skupině tři zápasy (16.8 od 15:30 Loko vs. I.P.PAVLOVA (SUI) - HALA DĚKANKA, 16.8 od 18:20 Loko vs. HavlBrod (CZE) - HALA DĚKANKA, 17.8 od 08:00 Loko vs. Vendetta (BLR) - HALA SPORTOVNÍ JIŽNÍ) a dále se bude dít už jen vůle BOŽÍho kulatého nesmyslu. Měl by s námi prý hrát Kapi, který sedle informací Pestrého světa bude v následující sezóně věnovat výuce českého jazyka u týmu Floor Fighters Karl-Marx Stadt Chemnitz.

Stejně jako minulý rok je několik jistot:
Stále hraje Vojta "Otec zakladatel" Stránský. 
Tréninky Áčka jsou ve čtvrtek a pátek od 20:30.
Toaletní papír na hale pouze půjčují.
Hospoda na hale je po tréninku i během turnajů zavřená (asi mu tam chodili lidi).
Trénuje Marek "EL CAPITANO" Svoboda.
Pavel "EL MATADORE" Janda se stále drží na dohled magické hranice, ale i do této sezony bude vstupovat jako "docent"

BONUS: Stejně jako skupina Brutus stále přijímá krásné dívky jako groupies. A Zájemkyně se mají hlásit u řidiče autobusu. Náš florbalový spolek s neutuchající energií nadále hledá florbalist(k)y, bafuňáře, fanoušky, sponzory a řidiče autobusu...