Ročník zakončen jednou výhrou

Lokomotivu čekal poslední turnaj letošního ročníku, na kterém se střetla s týmy z Děčína a Jablonce. Oba předchozí zápasy vyhrála, letošní neporazitelnost si však udržela pouze proti jednomu z dvojice soupeřů.

 

 

 

TJ Lokomotiva Louny - 1. FBC DDM Děčín 1:5 (0:1, 0:3, 1:1)

Lokomotiva se postavila do cesty Děčínu na litvínovské palubovce, kde v minulém měření sil zvítězila po infarktovém závěru 6:5. Po dvouměsíční pauze v ligovém programu však lounští nedisponují oslnivou formou, a tak očekávali tuhý boj o každou píď palubovky. Samotný zápas začal vlažně a nebýt proměněného brejku hostí, nebylo by o čem psát. Druhá třetina přinesla tři góly děčínských hráčů. Nejprve dalekonosná střela prošla nikým nepovšimnuta až do branky, poté padl nešťastný vlastní gól po zásahu nohou jednoho z lounských obránců. V poslední minutě nevydařené periody chyboval Kučera a Lokomotiva tak prohrávala po dvou třetinách čtyřbrankovým rozdílem. Poslední část přinesla nejprve korigování stavu, když po pěkné akci překonal brankáře hostí střelou ze středu hřiště Prokeš po nahrávce Paseky. Děčín většinu času kontroloval míček, slušná obraná hra Loun ho však nepouštěla do větších šancí. Lokomotivě rozhodně nešla upřít snaha s výsledkem něco udělat. Otevřela hru, soupeře přestřílela a vytvořila si řadu příležitostí. Ani ty nejvyloženější ale neproměnila, a tak konečné slovo však patřilo hostům, když ve 12. minutě vstřelili branku na 5:1. 

 

1. FBK Campus Jablonec n/N B - TJ Lokomotiva Louny 2:4 (1:1, 0:2, 1:1)

Do posledního zápasů sezóny nastoupili naši hráči s cílem zakončit své letošní působení v 3. lize vítězně. Začali dobře, již ve čtvrté minutě se prosadil Herink po nahrávce Kučery, který nastoupil po zranění Kinšta na hrotu druhého útoku. Hrála se vyrovnaná partie, což domácí potvrdili vyrovnávacím gólem na 1:1. Do druhé části však naši borci nastoupili aktivně a postavili základy konečného vítězství. Nejprve se prosadil Kučera po nahrávce Herinkově, poté střelou z dálky Svoboda. Jablonec nesložil zbraně a ve třetí třetině zasypal Charváta v lounské brance celkem 18 střelami. Ten však prokázal svůj um, předvedl několik bravurních zákroků (celková úspěšnost zákroků přesahující 95 % hovoří za vše) a za svá záda pustil pouze střelu z těsné blízkosti branky po zaváhání Bartoše. Florbaloví bohové tentokrát stáli při Lokomotivě a poslední gól utkání i celého ročníku vsítil Pihrt po přihrávce Jandy. Jablonečtí se v závěru odhodlali ke hře bez brankáře, a i když několikrát zatopili lounské defenzivě, do statistik se již nikdo nezapsal. Hráči Lokomotivy tak slavili cennou výhru, díky které zůstali v tabulce třetí ligy mužů před Jabloncem.

I když si lounští hráči nepřipsali vytoužených 6 bodů, rozloučili se s ročníkem vítězně. A jako nováček soutěže ostudu rozhodně neudělali, ve 20 zápasech si totiž připsali celkem 24 bodů za 8 výher a 12 porážek. Těšit se můžete video z posledního turnaje, shrnutí celé sezóny, rozhovory s hráči a hlavně předávání cen na MVP párty (více informací na https://lokomotiva.webnode.cz/a-tym/mvp/), na kterou srdečně zveme všechny příznivce lounského florbalu! 

 

Kanadské bodování turnaje
Herink Jan - 1+1 (0+0, 1+1)
Kučera Petr - 1+1 (0+0, 1+1)
Janda Pavel - 0+2 (0+0, 0+2)
Pihrt Martin - 1+0 (0+0, 1+0)
Prokeš Jan - 1+0 (1+0, 0+0)
Svoboda Marek - 1+0 (0+0, 1+0)
Paseka Michal - 0+1 (0+1, 0+0)
 

Trestné minuty
Bartoš Jan - 2 (hra hlavou)
Stránský Vojtěch - 2 (opakované přestupky)

Sestava
Charvát - Bartoš, Janda, Kučera, Prokeš, Stránský - Beníšek, Herink, Kinšt, Paseka, Pihrt, Svoboda
 

JaB

 

Diskusní téma: Ročník zakončen jednou výhrou

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek