Premiérový bod pro mladší žáky

TJ Lokomotiva Louny  :   TJ Lovochemie Lovosice LFP  1:5

Na úvod turnaje čekal lounské mladší žáky soupeř z Lovosic teprve poprvé v letošní sezóně. Kvalita soupeře byla potvrzena jeho dosaženými výsledky se soupeři ze samotného vrcholu tabulky, ale lounští se nezalekli a oproti poslednímu turnaji v Litvínově předvedli o 100 % lepší výkon. Lounští byli po většinu zápasu lepším soupeřem, ale štěstí jim bohužel nepřálo a i přes větší střeleckou aktivitu zvítězil tým z Lovosic v poměru 5:1.


FBC Kadaň  :   TJ Lokomotiva Louny  8:8

Ve druhém utkání proti příliš sebevědomému týmu z Kadaně se chtěli lounští pomstít za porážku 15:0 z posledního vzájemného měření sil. Zápas se odehrál ve velice rychlém tempu a hráči nechali na hřiště téměř všechny své síly, což se nakonec vyplatilo a vedlo k prvnímu vytouženému bodu v letošním ročníku soutěže za remízu 8:8. V tomto utkání byl předveden velice dobrý výkon každého hráče, zvláště brankáře Karla Hasila, ale ještě bude potřeba velmi zapracovat na obranné fázi hry.


TJ Lokomotiva Louny  :   SK Bivoj Litvínov  5:6

I v tomto utkání bylo soupeři co vracet, ale začátek moc na pomstu nevypadal. Za několik málo minut Louny prohrávali 0:3 a zdálo se, že zápas skončí opět katastrofou. Jenže najednou se lounští probudili a hra se postupně přehoupla v remízový výsledek 4:4. Následné oslabení však rozhodlo, že Litvínov vybojoval i tentokráte vítězství, domácí pouze upravili výsledek zápasu na konečných 6:5 ve prospěch Litvínova v poslední vteřině zápasu.

Ke shrnutí turnaje by se dalo říci, že lounští předvedli poprvé v sezóně stabilně dobrý výkon po celé 3 zápasy, zvláštní pochvalu zaslouží brankář Karel Hasil, který svůj tým několikrát zachránil, dále Lukáš Köchrt, Daniel Marek a Jan Vostrý, kteří se zasloužili o všechny branky Lokomotivy. A nakonec pochvala celému týmu za předvedený výkon a vybojovaný premiérový bod.

Sestava: Hasil, Blažek – Kos, Mistrík, Dušek, Helšus – Köchrt, Marek, Vostrý, Bočánek, Frajt, Khýn, Formánek