HDT Cup 2011

 Pro zpestření konce sezóny si louští hráči zvolili účast na karlovarském HDT Cupu, který měl letos na programu již svůj 5. ročník. Sestava našeho týmu pro první den turanje byla následující:

brankář - Charvát

obránci - Bartoš, Čížek, Prokeš, Semrád

útočníci - Beníšek, Kučera, Pihrt, Stránský, Svoboda. 

 

Hrálo se se čtyřmi hráči v poli na menším hřišti (30 m x 15 m). Hrací čas byl potom 2 x 12 minut. V rámci naší skupiny se Lokomotiva střetla nejprve s týmem FBC Draci Dobřany a dokázala zvítězit 5:2. Další na řadě bylo družstvo Depo Ostrov, které naši hráči dokázali porazit v poměru 4:2, i když v napínavé bitvě vyrovnával pouhé dvě minuty před koncem hráč Ostrova na 2:2. Soubojem o první místo v tabulce tak byl poslední sobotní zápas s FBC DDM Kadaň. Hrál se pěkný a na poměry turnaje i čistý florbal, Lokomotiva však podlehla těsně 2:3 a do vyřazovacích bojů tak postoupila z druhého místa.

Nedělní ráno přineslo 1/16 finále a v něm soupeře se jménem Třešňáci. Ne zcela koncetrovaný výkon a sestava chudší o Václava Semráda, to byly důležité faktory tohoto klání, v němž Louny podlehli soupeři 2:3, i když vítězná trefa padla pouhé 2 vteřiny před vypršením základní hrací doby. Celkově tak náš tým skončil na 17. - 32. místě.

JaB

Diskusní téma: HDT Cup 2011

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek