Dvě výhry dorostenců!

Krupka - Dne 20.11.11 se odehrálo 4. kolo 2. ligy dorostenců v Krupce, kde na lounské družstvo postupně čekali týmy 1.FBC DDM Děčín a FBC DDM Kadaň.

 

1. FBC DDM Děčín – TJ Lokomotiva Louny 5:8 (2:3, 3:2, 0:3)
Proti prvnímu soupeři nastupovali lounští dorostenci s respektem, protože na posledním turnaji dokázal Děčín porazit favorita ligy FBC 98 DDM Chomutov a na začátku utkání to bylo znát. Hned v úvodu utkání měl Děčín jasnou převahu a po 32 vteřinách se dostal do vedení. Inkasovaný gól lounské dorostence „probudil“ a postupně se stávali lepším týmem na hřišti, když první třetinu vyhráli. Jenomže stačilo uplynout 18 vteřin z druhé třetiny a bylo vyrovnáno. Děčín se dokonce dostal ještě 2x do vedení, ale Louny pokaždé dokázali odpovědět brankou. Poslední třetina už ale byla jasně v rukou lounských hráčů. Ihned v úvodu se dostali do vedení a svůj náskok postupně navyšovali až na rozdíl 3 branek a zaslouženě vyhráli 5:8.

 

TJ Lokomotiva Louny – FBC DDM Kadaň 9:7 (3:1, 1:6, 5:0)
Stejně jako v prvním utkání Louny ihned v úvodu inkasovali, ale postupně se jim podařilo herně zvednout a první třetinu vyhrát. Jenomže začátek a následné celá druhá třetina byla hodně studenou sprchou pro Louny. Nedařilo se téměř vůbec nic - přechod do útoku, nahrávky, komunikace. Kadaň toho dokázala využít a na konci druhé třetiny vedla již 4:7. Poslední třetina se ale Lounům naopak povedla náramně. Hned v 8 a 18 vteřině padly kontaktní branky. Po pár minutách Louny vyrovnali a postupně se dostali do vedení . Přestože se o 100 % zlepšila hra směrem dopředu, tak směrem dozadu to pořád nebylo ono. Jen díky skvělému výkonu Frajta v brance nedokázala Kadaň využít ani jednu svou šanci, a tak se Lokomotivě podařilo vyhrát i druhé utkání, tentokrát 9:7.

 

Sestava: Frajt, Počka, Helšus, Suchý, Rajlich, Bočánek, Marek, Vostrý, Köchrt

Michal Charvát
 

Diskusní téma: Dvě výhry dorostenců!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek