Dramatické 4 body!

Litvínov - třetí turnaj letošního ročníku nabídl regionální derby se Žatcem a souboj s nováčkem 3. ligy mužů - týmem Semil. Lokomotiva chtěla potvrdit dobrý vstup do soutěže a přidat ke třem výhrám ve čtyřech zápasech další úspěch.

 

FbC Panteři Žatec - TJ Lokomotiva Louny 7:7 (3:0, 4:4, 0:3)

Lounští očekávali vyrovnaný souboj, který měla v jejich prospěch zvrátit zejména kvalitní defenziva a nacvičený systém. Studenou sprchou tak pro ně byly první minuty střetnutí. Panteři byli neuvěřitelně produktivní a přála jim i štěstěna, když tři branky padly do lounské sítě po tečování vlastními obránci. Žatečtí však předvedli také pěknou standardní situaci a ukázkové přečíslení dva na jednoho. Lokomotiva měla také několik dobrých šancí, ale její střely skončily buď na tyčkách, nebo v rukou domácího gólmana. Skóre postupně narostlo na hrozivých 6:1 a lounské akcie zažívaly největší letošní krizi. Do konce druhé třetiny stačily však Louny třemi brankami korigovat stav a do závěrečného dějství tak nastoupili plni odhodlání. Hra se odehrávala téměř výhradně před žateckou brankou, i když do třetí třetiny nastoupivší gólman Lokomotivy Gieszmann musel také zlikvidovat několik šancí Panterů, především pak nařízený samostatný nájezd. Se vším si ale poradil, a tak když Svoboda s Vitouškem dovršili hattrick, bylo ve 12. minutě bylo vyrovnáno - 7:7. Nervy drásající střetnutí mohl dvě vteřiny před koncem rozhodnou lounský Paseka, trefil však pouze břevno. I tak ale měl vybojovaný bod pro Louny vzhledem k průběhu utkání cenu zlata.

Branky: 3x Svoboda (Vitoušek, Paseka), 3x Vitoušek (Paseka, Svoboda, Kinšt), Paseka (Svoboda)
Gólman: Charvát Tomáš, Gieszmann Tomáš (od 30. min.)

 

TJ Lokomotiva Louny - SCC Semily 9:4 (3:1, 2:2, 4:1)

Jednalo se o první utkání těchto soupeřů, na úvodní branku se ale čekalo pouze něco málo přes minutu. A tentokrát to byla Lokomotiva, kdo tahal za delší konec provazu a brzy vedla 3:0. Zdramatizovat utkání mohly Semily ve druhé třetině, když se dvakrát dostaly na rozdíl jediné branky (3:2 a 4:3), vyrovnat se jim však nepodařilo a od té doby Louny navyšovaly své vedení na výsledných 9:4. V celku hostí se hattrickem blýskl hostující Volf, v našem dresu se pak jednalo zejména o kompaktní výkon obou formací, díky němuž si Lokomotiva připsala do tabulky další tři body.

Branky: 2x Kinšt (Herink, Paseka), Herink (Pihrt), 2x Vitoušek (Bartoš, Paseka), 2x Pihrt (Stránský, Herink), Svoboda (Paseka), Čížek (Herink)
Gólman: Charvát Michal

 

Sestava:

B: Charvát Tomáš, Gieszmann Tomáš, Charvát Michal
O: Bartoš Jan, Beníšek Miloš, Prokeš Jan, Stránský Vojtěch
Ú: Čízek Milan, Herink Jan, Kinšt Michael, Pihrt Martin, Svoboda Marek „C”, Vitoušek David

 

Kanadské bodování turnaje:

Vitoušek David 5+1 (3+1, 2+0)
Svoboda Marek 4+2 (3+2, 1+0)
Paseka Michal 1+5 (1+2, 0+3)
Herink Jan 1+3 (0+0, 1+3)
Kinšt Michael 2+1 (0+1, 2+0)
Pihrt Martin 2+2 (0+0, 2+2)
Čížek Milan 1+0 (0+0, 1+0)
Bartoš Jan 0+1 (0+0, 0+1)
Stránský Vojtěch 0+1 (0+0, 0+1)

 

Trestné minuty

Bartoš Jan - 2 (sekání)
Kinšt Michael - 2 (hrubost)
Stránský Vojtěch - 2 (nesportovní chování)

Diskusní téma: Dramatické 4 body!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek