Dorostenci slaví první výhru!

Chomutov - po nevýrazném vstupu do soutěže čekalo na trenérskou dvojici ve složení Michal Charvát a Miloš Beníšek hodně práce. Zlepšit se musely takřka všechny herní činnosti, výsledek však přišel již na druhém turnaji. Lokomotiva se prezentovala bojovným a kolektivním výkonem, který přinesl první výhru v sezoně.

 

Mocní Tuleni Podbořany - TJ Lokomotiva Louny 3:10 (1:4, 1:4, 1:2)
Louny do zápasu nevstoupily vůbec dobře, soupeř skóroval hned z první střely na bránu a ujal se vedení již po 42 vteřinách hry. Lokomotiva se však pomalu zahřívala a od půlky první třetiny bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Góly Köchrta, Rajlicha a dva zásahy hostujícího kapitána Marka stanovily stav na 1:4. Ve druhé a třetí třetině Lokomotiva na hřišti dominovala, ale většinu šancí neproměnila. Častokrát domácímu gólmanovi pomohla až branková konstrukce. V utkání se dobře prezentoval Daniel Marek a Lukáš Köchrt, kteří si shodně připsali po třech gólech. Ve třetí třetině si premiéru v brance Loun odbyl Michal Cinegr.

góly: 3x Marek (3x Rajlich), 3x Köchrt (Vostrý), 2x Rajlich (Krupka), Helšus, Krupka (Marek)

 

TJ Lokomotiva Louny - Fbc 98 DDM Chomutov "B" 5:9 (2:6, 2:2, 1:1)
Ve druhém zápase na Louny čekal celek, který patří k nejsilnějším v soutěži. Lokomotiva do zápasu nastoupila koncentrovaně. Favorita v prvních minutách k ničemu nepustila a po gólech Bočánka a Köchrta vedla 2:0. Bohužel pak nastal nepochopitelný zkrat a v rozmezí čtvrté a desáté minuty dostaly Louny šest gólů. Tlak soupeře byl umocněn velkým počtem chyb a přesilovou hrou pět na tři. Od druhé třetiny se hra opět vyrovnala a nebýt výborného gólmana Chomutova, mohlo být utkání dramatické až do samotného závěru. Dobrý výkon podala trojice obránců ve složení Helšus, Suchý a host ze sousedního Mostu Počka.

góly: 2x Helšus, Bočánek (Köchrt), Köchrt, Krupka (Počka)

 

Sestava
G: Frajk, Cinger
O: Helšus, Počka, Suchý
U: Rajlich, Marek, Krupka, Köchrt, Vostrý, Bočánek
trenéři: Charvát, Beníšek

Miloš Beníšek

Diskusní téma: Dorostenci slaví první výhru

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek