7 statečných v Ústí nad Labem

Dne 6. února 2011 vyrazila Lokomotiva po domácím neúspěchu do Ústí nad Labem pouze v 7 lidech, aby odehrála jedno z posledních kol letošní ligy starších žáků. Los byl tentokrát velmi krutý – USK Slávie Ústí nad Labem green, FBC Vipers Most.

 

USK Slávie Ústí nad Labem - TJ Lokomotiva Louny 8:2 (1:1; 4:1, 3:0)

V tomto zápase se Lokomotiva dokázala držet Ústí pouze do poloviny druhé třetiny, do té doby byla dokonce i aktivnější a výrazně lepší, ale pak se projevila únava hostujícího týmu a Ústí s přehledem navyšovalo skóre až na konečných 8:2.

 

TJ Lokomotiva Louny – FBC Vipers Most 8:5 (1:3; 3:1; 4:1)

Most do tohoto utkání nastoupil ve velmi silné sestavě a očekávalo se nejhorší. První třetina pro Lounské hochy nevyzněla dobře, i když Most střelecky zaostával. Třetina končila za stavu 3:1 pro Most. Co se stalo o první přestávce nikdo neví, ale ve druhé třetině byl Most absolutně zničen, obrana s přehledem likvidovala mostecké nájezdy, lounští nebezpečně ohrožovali branku soupeře. Na konci druhého dějství tak na výsledkové tabuli svítilo skóre 4:4 a chuť po vítězství byla veliká. Do poslední části vlétli Louny jako kdyby jich bylo na střídačce jednou tolik a nebyla vidět žádná únava. Střelecky se začalo dařit, bylo vidět krásné útočné akce a za podpory velmi početného publika Lokomotiva obrala o všechny body jednoho z nejsilnějších a obávaných soupeřů.

 

Kanadské bodování turnaje

Köchrt Lukáš – 1+3

Bočánek Michal – 3+0

Marek Daniel – 2+0

Hasil Karel – 2+0

Helšus Josef – 1+1

Vostrý Jan – 0+1

 

Daniel Kos

Diskusní téma: 7 statečných v Ústí nad Labem

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek