"A" tým si připsal první bod.

 

Louny (vos) - První turnaj sezóny se A tým Lokomotivy ihned představil na domácí palubovce. Vzhledem k tomu, že soutěž letos začala poměrně brzo a před jejím začátkem se z různých důvodů nepodařilo příliš potrénovat, bylo velkou neznámou v jaké formě se Louny nacházejí.
 
TJ Lokomotiva Louny - FBC Fibr Teplice B 4:4
Pro oba týmy se jednalo o první ostrý zápas nové sezóny a od začátku to bylo na hřišti znát. Na obou stranách bylo k vidění mnoho nepřesností a to hlavně ve finální nahrávce a při zakončení. Utkání bylo ovšem značně vyrovnané a i když většinu hrací doby byly Louny tím týmem, který dotahoval jednobrankový náskok, tak si lounští postupným zlepšováním výkonu hlavně v poslední části hry remízu plně zasloužili. Zápas se v domácím dresu nadmíru vyvedl matadoru Herinkovi, který se na premiérovém bodu podílel dvěma brankami a jednou asistencí. 
 
branky Loun: Herink(Kučera), Paseka (Pribyl), Herink, Paseka (Herink).
 
TJ Lokomotiva Louny - Florbal Ústí C 2:5
Proti favorizovanému Ústí se neočekával lehký zápas. Ústecká druhá rezerva totiž bývá často posílena hráči z celostátních soutěží a s těmi se v naší "pralesní lize" většinou těžko měří síly. Lounští proto nastoupili do zápasu s jasnou taktikou hry ze zajištěné obrany, která se jim povětšinou dařila a nepouštěli ústecké do významnějších šancí. Už už to vypadalo, že by Lokomotiva mohla s Ústím hrát vyrovnanou partii, když se hostům bohužel podařilo skórovat ze dvou šancí z kategorie nevýznamných. Dvě nahození, která původně směřovala mimo bránu, zapadla po odrazu o tělo útočníka do lounské klece. Ústí se díky tomu dostalo do sice nezaslouženého ale pohodlného vedení 0:2, které se ukázalo pro osud zápasu určujícím. Ačkoliv se po zbytek utkání Louny dostávaly do nadějných příležitostí, tak propadly v produktivitě. V závěru tak domácí pouze korigovali stav na 2:5. Škoda, Ústí bylo rozhodně k poražení a minimálně remíza by zápasu při pohledu z domácí strany slušela.
 
branky Loun: Paseka (Svoboda), Svoboda.