Starší žáci zakončili sezónu

Starší žáci zakončili v sobotu před domácím publikem sezónu ziskem 4 bodů!!!

TJ Lokomotiva Louny - SK Bivoj Litvínov 2001 B 5:5 (0:3,4:0,1:2)

Na začátku utkání byla na domácích hráčích znát nervozita z domácího publika, kterou soupeř dokázal využít a lounské hráče nepustil do žádné větší šance. Litvínov si tak po první třetině vytvořil náskok tří branek. Naštěstí do druhé třetiny nastoupili domácí jako vyměnění. Převzali taktovku hry a na konci třetiny se již radovali z vedení 4:3. V poslední třetině se bohužel lounským hráčům nepodařilo udržet nastavené tempo a hned v úvodu bylo srovnáno na 4:4. Poté se hrál velice vyrovnaný florbal s mnoha šancemi na obou stranách. Lounům se podařilo ještě jednou dostat do jednobrankového vedení, ale to se jim nepovedlo dlouho udržet a tak utkání skončilo zaslouženou remízou 5:5.

TJ Lokomotiva Louny - FBC 98 Chomutov B 7:3 (1:0,1:2,5:1)

Do posledního utkání v sezóně nastoupili žáci s jasným cílem - poslední zápas v sezóně vyhrát. První třetinu začali lounští trošku rozpačitě a nabídli tak hostujícímu celku řadu šancí, kterému se naštěstí nepodařilo proměnit. Klid se dostavil až ke konci třetiny, kdy lounští vstřelili gól a dostali se do vedení. Začátek druhé třetiny jakoby kopíroval úvod té první. Během tří minut udělali lounští řadu chyb a chomutovští se rázem dostali do jednobrankového vedení. To jim naštěstí dlouho nevydrželo a tak druhá třetina skončila 2:2. Poslední třetina zápasu a také v sezóně však lounským žákům vyšla na jedničku. Vše se najednou začalo dařit a domácí začali střílet jeden gól za druhým. Lounští starší žáci tak poslední zápas v sezóně vyhráli zaslouženě 7:3.

Za celý kolektiv starších žáků bych chtěl poděkovat skvělému domácímu publiku, které se sešlo v hojném počtu a stalo se tak dalším hráčem na hřišti Emotikona smile FORZA LOUNY!!!