První turnaj mužů v této sezóně

V sobotu 10.10. 2015 vstoupili „muži A‘‘ do nové sezony ve Sportovní hale TJ Baník Most. Sestava doplněna juniorem ( M. Bočánek ) a s některými hráči kteří měli minimalní zkušenosti s dospělím florbalem předvedli skvělý výkon na začátku sezony .

Fbc Vipers Most : Tj Lokomotiva Louny  

  ( 2 : 0 )          ( 2 : 3 )          ( 0 : 1 )

             4       :      4    

Branky Loun :  2 x Helšus ( Paseka, Bočánek ), 2 x Marek ( Čížek, Rajlich )

V prvním utkání je čekal tradiční soupeř Fbc Vipers Most a předvídal se vyrovnaný zápas. Ale, než se stačili lounští hráči rozkoukat, prohrávali 2:0, tak skončila i první třetina. Fbc Vipers Most měl převážně v první třetině tlak, o tom svědčí i počet střel 10:3 pro Most. Do druhé části Louny nastupovaly s taktickými rady od trenéra a touhou zvrátit výsledek. Ale hned v úvodu Most střelil další branku. Přesto Louny zabraly a na konci druhé třetiny svítil na časomíře výsledek 4:3 pro Most. Ve třetí třetině se ukázala poctivá práce přes letní přípravu a Louny přehrávaly Most hlavně po fyzické stránce. Škoda nevyužitých šancí, a tak Louny stihly pouze vyrovnat na konečný výsledek  4:4 .

 

Tj Lokomotiva Louny : Bk Real Roudnice n/L

  ( 4 : 1 )                 ( 5 : 1 )             ( 1 : 0 )

                       10      :      2

Branky Loun : 4 x Bočánek ( Helšus, 2 x Paseka ), 2 x Marek ( Rajlich ), Paseka ( Bočánek ),

                        Čížek ( Prokeš ), Vostrý ( Rajlich ), Tesařík ( Paseka ),

Druhý zápas odehrály Louny proti nováčkovi soutěže Bk Real Roudnice n/L . Hned v úvodu se podařilo Lounům vstřelit dvě branky a více méně kontrolovaly zápas do konce třetiny , která skončila v poměru 4:1 pro Louny . V druhé části obdržela Roudnice dalších 5 branek a zápas byl rozhodnutý. V poslední třetině už Louny kontrolovaly zápas a pohlídaly si konečný výsledek 10:2 .

 

Autor : Michal Paseka