Pět porážek v řadě aneb za všechno můžou ostatní

Česká Lípa - dva kvalitní soupeři čekali tento hrací víkend na Lokomotivu, jak se s nimi popasovala popisuje tento článek.

FBC Hotel Morris Česká Lípa B - TJ Lokomotiva Louny 8:2 (2:0, 5:1, 1:1)
První letošní setkání obou týmů přineslo lounským lekci z využívání předbrankového prostoru. Poprvé se takto Česká Lípa prosadila již ve 4. vteřině utkání. Louny se neprezentovaly vyloženě špatnou hrou, častokrát držely míček na svých hokejkách a motaly soupeři hlavu za jejich brankou. Nebezpeční však naši hráči příliš nebyli. Po jedné z mála vyložených příležitostí přišel faul potrestaný trestným střílením, ve kterém mohl Herink snížit stav na 2:1, na domácího brankáře si však nepřišel. Ve druhé třetině si Česká Lípa vytvořila rozhodující náskok a všechny branky padaly jako přes kopírák - střela od obránců a dorážka z velkého brankoviště. Čestný zásah si připsal Čížek, snižoval však již pouze na 6:1. Do závěrečné části nastupovali lounští hráči s cílem nedopustit debakl a alespoň tato část hry byla brankově vyrovnaná. Zasloužil se o to Stránský, když střelou „od modré” využil přesilovou hru pouhých 8 vteřin před koncem zápasu.

Gólman: Charvát Michal
Branky: Čížek, Stránský (Bartoš)

 

TJ Lokomotiva Louny - FBC PANTHERS LIBEREC 4:15 (2:5, 1:2, 1:8)
Pokus poprvé v historii zvítězit nad tímto sokem vzal brzy za své, i když jako první promluvila Lokomotiva - Čížek totiž dokázal zpracovat těžký balón a přesně zamířit. Liberečtí nesložili zbraně a předváděli nápaditou hru plnou přesných přihrávek a vítězných osobních soubojů. Rychle tak otočili stav na 1:4. Korigovat dokázal znovu Čížek, poslední slovo v první třetině měl ale opět Liberec. Co se týče skóre byla nejpovedenější třetinou z lounského hlediska ta prostřední. V ní jakž takž dokázali držet krok a zásluhou Valouška dokázali prohrát pouze o gól. Totální rozklad znamenala třetí část hry a osm branek v Gieszmannově brance. V útoku se zadařilo jedinkrát, když se prosadil Svoboda. V druhém trestném střílení totiž odmítl završit svůj hattrick Čížek. Výjezd na sever tak přinesl našim hráčům dvě výrazné prohry, tato byla již pátou v řadě.

Gólman: Gieszmann Tomáš
Branky: 2x Čížek (Bartoš, Vitoušek), Valoušek (Svoboda), Svoboda (Bartoš)

 

Sestava
B: Gieszmann Tomáš, Charvát Michal
O: Bartoš Jan, Beníšek Miloš, Stránský Vojtěch
Ú: Cesar David, Čížek Milan, Herink Jan, Kinšt Michael, Svoboda Marek, Valoušek Radek, Vitoušek David

Kanadské bodování turnaje
Čížek 3+0 (1+0, 2+0)
Bartoš 0+3 (0+1, 0+2)
Svoboda 1+1 (0+0, 1+1)
Valoušek 1+0 (0+0, 1+0)
Stránský 1+0 (1+0, 0+0)
Vitoušek 0+1 (0+0, 0+1)

Trestné minuty
Beníšek 4 (nesportovní chování, hra rukou)
Cesar 2 (nesportovní chování)
Čížek 2 (sekání)
Stránský 2 (hra v malém brankovišti)
Valoušek 2 (opakované přestupky)

JaB

Diskusní téma: Pět porážek v řadě aneb za všechno můžou ostatní

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek