Ospalý výkon starších žáku stačil na čtyři body

Krupka (11.1.2009) – Po nevydařeném turnaji v Lounech si starší žáci nevylepšili pověst ani tentokrát. Jen díky dobře chytajícímu Křivánkovi  si Lokomotiva odvezla body. Herní projev mužstva byl ovlivněný nešťastným termínem turnaje, který nedovolil trojici hráčů základní sestavy zúčastnit se.

FBC Vipers 16.ZŠ Most : TJ Lokomotiva Louny 2:4 (0:0, 2:1, 0:3)

Most od začátku začal bušit do obrany Loun. Ta podpořena životním výkonem Jakuba Křivánka dlouho odolávala náporu domácích. Na začátku druhé třetiny šly dokonce  Louny do vedení po brance Rajlicha, bohužel již poněkolikáté v této sezóně hosté přestali hrát a to mělo za následek  obrat skóre s pohledu Mostu na 2:1. Změna nastala ve třetí třetině, kde Louny po brance Kopeckého vyrovnaly a následně otočily vývoj utkání brankou Kuchaře. Šťastné vítězství v závěru kosmeticky upravil Pyskatý.

Branky: 13. Kos (Makovec), 18 . Kraus – 14.Rajlich (Kopecký), 21. Kuchař, 23. Kopecký (Paseka), 28. Pyskatý (Rajlich)

 

 TJ Lokomotiva Louny : TJ Sokol Chomutov 2:2 (0:0, 0:0, 0:2)

Lokomotiva bod zachránila v závěru  při hře bez golmana. Domácí bohužel soupeře podcenili a navázali na ospalý výkon ze druhé třetiny proti Mostu. Celý zápas se odehrával na půlce Chomutova, bohužel žádná ze střel neskončila za zády dobře chytajícího Bejčka. Po dvakrát dobře provedeném protiútoku a nedůrazu domácích obránců šli hosté do vedení  2:0. Po oddechovém čase a závěrečném náporu vyrovnal Pyskatý na konečných 2:2. S pohledu Loun to byla zbytečná ztráta a předvedený výkon zklamal jak trenéry týmu tak i přihlížející rodiče.

Branky: 23. a 24. Selinger (23. Fiala) – 24. Kuchař (Obr), 30. Pyskatý

Sestava: Křivánek, Rajlich, Paseka, Obr, Havlíček, Kopecký, Kuchař, Pyskatý, Jech, Švec, Přibil, Černý, Helšus