Muži na začátek sezony vydřeli 3 body

V neděli 20. září sehrálo v Litvínově lounské mužstvo úvodní dvě kola Ústecké ligy mužů. Do prvního zápasu proti Litvínovu nemohli kvůli červeným kartám v posledním utkání minulé sezóny nastoupit Semrád a Prokeš. Na oba zápasy také chyběli kapitán týmu Svoboda a zkušený V. Stránský, kteří se rekreovali a sbírali síly na začínající sezónu.

Renolit team SK Bivoj Litvínov C : TJ Lokomotiva Louny 11:2 (3:0; 2:1; 6:1)


V prvním zápase Lokomotiva nečekala žádné zázraky, zvláště proti týmu, který byl posílený o florbalisty z litvínovského A-mužstva, které hraje první ligu. Začátek utkání se moc nevyvedl, Lokomotiva inkasovala již v první minutě utkání, soupeř v první třetině přidal další dvě branky. Druhá třetina se hrála v mírnějším tempu, za Lokomotivu dokázal vstřelit branku M. Pihrt, upravil tak skóre na 5:1 ve prospěch Litvínova. Ovšem jestli něco hrubě nevyšlo, tak to byla třetí třetina. Během první minuty obdržené 2 branky, neproměněné trestné střílení M. Paseky a dalších 6 branek do sítě Lokomotivy. Za zmínku však stojí střelecký úspěch P. Kučery, který se v soutšžním utkání objevil po dlouhých 5 letech.
Branky a asistence: 23. M. Pihrt (M. Paseka); 39. P. Kučera (J. Bartoš)


Jazzmani Žatec : TJ Lokomotiva Louny 5:6 (1:2; 0:1; 4:3)

Ve druhém utkání narazili Lounští florbalisté na věčného okresního rivala a tak se čekal vyrovnaný souboj. Na první branku se nečekalo dlouho, když ve 3. minutě P. Kučera prostřelil brankáře Jazzmanů, Louny tak letos poprvé vedli 1:0. Žatec však stihl odpovědět o pouhé dvě minuty později, když nenápadné nahození na branku překvapilo lounského brankáře Gieszmanna. Za další dvě minuty poslal M. Pihrt ve vlastním oslabení Louny opět do vedení. Druhá třetina přinesla pro Lokomotivu více klidu, M. Pihrt se po nahrávce M. Beníška prosadil znovu a Lokomotiva vedla o dvě branky. Žatec však nesložil zbraně a v úvodu poslední části byl stav 2:3 pro Louny. V šesté minutě třetí třetiny zvýšil skóre dvakrát během pěti vteřin D. Kos a Louny mohly být opět klidnější, po brance M. Paseky to bylo dokonce již 6:3, Žatce se však v závěru vrhl do útoku, dokázal snížit na rozdíl jediné branky a sahal dokonce po remíze, tři body za vítězství ale Lokomotiva nakonec uhájila.
Branky a asistence:
3. P. Kučera (D. Kos); 10. M. Pihrt (M. Paseka); 20. M. Pihrt (M. Beníšek); 32. D. Kos (P. Kučera); 32. D. Kos (P. Kučera); 35. M. Paseka (bez asistence)