Muži doma naplno bodovali

V neděli 25. října sehrálo mužstvo florbalového oddílu TJ Lokomotiva Louny další dvě kola Ústecké ligy mužů. Nejprve se lounští florbalisté střetli s Wings Most a v druhém zápase nastoupili proti SK Nové Sedlo.

FBC Vipers Most -C Wings - TJ Lokomotiva Louny 5:7 (1:2,1:3,3:2)

Do utkání vstoupili lépe mostečtí hráči, kteří se v 5. minutě ujali vedení 1:0. Radost z vedení jim však nevydržela dlouho, o minutu později totiž Pihrt z poza branky krásně našel Beníška, který umístěnou střelou srovnal stav na 1:1. Za necelé dvě minuty se role otočily a Beníšek nahrál na gólovou střelu Pihrtovi, který strhl vedení na stranu Lokomotivy.  V druhé třetině se povedlo týmu Loun odskočit o další dvě branky na průběžných 2:5, když se prosadili Semrád, Svoboda a M.Paseka, který utekl ve vlastním oslabení a zužitkoval dalekonosnou přihrávku Jandy. Ve třetí části hráči Loun lehce polevili v důrazu při obranné činosti a inkasovali tři góly, naštěstí pro Lokomotivu se do branky Mostu dokázali podruhé trefit Svoboda i Semrád a zápas tak skončil 5:7 a Lokomotiva si tak připsala do tabulky další tři body.
Branky (asistence): 5. Valach (Barták), 18. a 35. Poliak (Barták, König), 31. Basák (Skála), 39.Kneifel (Libecajt) - 6. Beníšek (Pihrt), 8. Pihrt (Beníšek), 16. a 37. Semrád (Paseka, Beníšek), 24. a 32. Svoboda ( -, Stránský), 26. Paseka (Janda)

 

SK Nové Sedlo - TJ Lokomotiva Louny 1:6 (0:2, 0:1, 1:3)

V druhém zápase nastoupil bývalý obránce Loun M. Doležal a v brance Nového Sedla pětačtyřicetiletý Luboš Hábl, který v minulosti působil také na lavičce Loun. Utkání začalo tlakem Lokomotivy, která se dostala do několika slibných šancí, ale všechny pokusy z úvodu utkání ztroskotaly právě na brankáři Nového Sedla. Skóre otevřel v 6. minutě Bartoš, který se obtočil kolem branky a zasunul míček do branky soupeře. Hned v následujícím střídání přidal branku i druhý lounský útok, když M. Paseka přihrál přesně  střílejícímu Pihrtovi. Ten tak započal svou cestu za hattrickem, navíc nechal několikrát vyniknout výborně chytajícího Luboše Hábla. Po třetině utkání tedy vedla Lokomotiva o dvě branky. Ve druhém dějství přidal po střele z dálky další gól Semrád a do závěrečné části se tak šlo za stavu 0:3.  Již v první minutě třetí třetiny přihrál Paseka na druhý gól utkání Pihrtovi, který precizně provedl backhandový blafák. Hráči Nového Sedla však i přes tento rychlý gól nesvěsili hlavy, vstoupili do závěrečných  minut utkání s odhodláním a dostali Lokomotivu pod tlak, který korunoval Doležal, když nikým nehlídán přesnou střelou snížil na 1:4. Další gól ale Nové Sedlo již nepřidalo, naopak tři minuty před koncem zápasu završil svůj hattrick Martin Pihrt, kterému opět asistoval Paseka a poslední gól zápasu přidal osm vteřin před koncem z trestného střílení Semrád.
Branky (asistence): 28. Doležal (Charvát) - 6. Bartoš (Svoboda), 7., 27. a 36. Pihrt (3x Paseka), 15. a 39. Semrád (Bartoš, 1x trest. stříl.)

Dálší nedělní výsledky: FbK Prty - SK Nové Sedlo: 9:3 a FBC Vipers Most-C Wings  - FbK Prty: 8:1
 

Diskusní téma: Muži doma naplno bodovali

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek