Březnový VV řešil mimo jiné i příspěvky na zbytek sezóny

Přítomni: Stránský, Janda, Bartoš, Pelc, Macháček
Hosté: Turza, Lindner, Svoboda
 
VV zahájil předseda oddílu Vojtěch Stránský a sděluje, že na valné hromadě již nebude kandidovat na předsedu oddílu, vybídl k úvahám, kdo by to mohl a chtěl dělat.
 
Finance
Jan Bartoš informoval o stavu financí, příspěvky mužů  jsou aktualizované na netu, v hotovosti máme 6,5tis Kč, dluh na hale 7 tis Kč a do konce sezóny očeká výdaje ještě 18,5 tis Kč. Z následné diskuze vzešel návrh, aby doplatek příspěvků pro muže byl 2 tisíce Kč za zbytek sezóny.
 
Návrh usnesení
VV140315/1 "Příspěvky pro muže se na 2/2 sezony stanovují částkou 2 tis Kč."
5 pro, 0 proti, 0 se zdrželo - návrh byl přijat
 
Příspěvky u mládeže. Předseda oddílu zavolá trenérovi mládeže Michalu Charvátovi a domluví se s ním na vybírání příspěvků od mládeže v rozmezí cca 150-200 Kč za měsíc. Dále spolu proberou trenerský kurz pro případné zájemce z řad "juniorů". Současně spolu sestaví seznam registrovaných členů ČFbU, nepřihlášené, je třeba přihlásit do unie.
 
Rozhodčí:
Předseda oddílu V. Stránský přihlásí J. Macháčka a P. Turzu na školení rozhodčích.
 
Trenéři:
Svoboda a Stranský si prodlouží trenérskou licenci.
 
Materiál
Nutno opravit vozejk, mantinely
 
Příští schůze VV do konce dubna 
 
Po oficiálním ukončení VV diskuze nad budoucností oddílu, nad koncepcí a nominací hráčů, nad příští sezónou (shoda na jedné soutěži; nepanuje shoda nad tím, která soutěž by to měla být - hráči hrající "Krupku" preferují KFL, hráči hrající "prales", preferují Ústeckou ligu pod ČFbU").
 
Zapsal Pavel Janda