A-team před domácím publikem získal 6 bodů!!!

O víkendu odehrál před domácím publikem A-team dvě vítězná utkání a posunul se tak do čela předběžné tabulky Regionální ligy mužů. 

TJ Lokomotiva Louny : FBC Liberec NaBandě C   5:3

V prvním utkání dne měli lounští hráči celé dvě třetiny nad soupeřem herní převahu. Dokázali jednoduchou kombinační hrou uzavřít soupeře na jejich polovině a do nějakých nebezpečnějších akcí proti svojí brance soupeře nepouštěli. Bohužel to samé se nedá říci o poslední třetině, která pro diváky nachystala řadu infarktových situací. Lounští s vidinou vítězství před domácím publikem herně polevili a zkušený soupeř se toho pokusil využít. Naštěstí pro domácí celek vše dobře dopadlo a hráči mohli společně s diváky slavit vítězství 5:3.

TJ Lokomotiva Louny : Slavia TU Liberec   3:1

Také v druhém utkání měli lounští hráči od začátku utkání nad soupeřem herní převahu, kdy se dokázali rychle dostat do vedení. Převaha se bohužel s postupujícím  časem pomalu vytrácela a diváci tak mohli vidět florbal s řadou šancí na obou stranách. V poslední třetině utvořili lounští hráči řadu inviduálních hrubek a museli tak zabránit řadě nebezpečným akcím soupeře. Lounskou branku již tradičně hájil Václav Frajt, který dokázal šance soupeře brilantně zlikvidovat a svým výkonem ke konci utkání výrazně pomohl k dalšímu cennému vítězství domácího celku.

Tabulka a statistiky zde