Muži přivezli z Krupky 6 bodů

Lounský „ A“ tým se 31.10. představil ve sportovní hale Krupka. Nastoupil proti BAD BULLS Litoměřice a Tj Mocní Tuleni Podbořany. Mužstvo nastoupilo v kompletní sestavě a svou premiéru si v mužském „A“ týmu odbyl Michal Fűrstl a v bráně Václav Frajt, který předvedl bezchybný výkon. Mužstvo na turnaji zdobila střelecká produktivita a dobrá práce v obraně, proto si zaslouženě odvezl domů 6 bodů a vyhoupl se na druhé místo v tabulce za Sportovní klub Fbc Most.

BAD BULLS Litoměřice : TJ Lokomotiva Louny

         ( 0 : 2 )             ( 1 : 3 )            ( 0 : 0 )

                         1         :         5

V prvním utkání se Louny střetly s BAD BULLS Litoměřice. Na první branku museli florbalový příznivci čekat do 11. minuty, kdy se Louny dostaly do vedení 1:0 .  Zápas se začal přiostřovat a Litoměřice šli do přesilovky ve čtyřech proti třem lounským hráčům. Louny přežily oslabení díky výborným zákrokům brankáře Frajta a vzápětí vstřelily druhou branku. Po první třetině byl stav utkáni 2:0 pro naše borce. V druhé části hráči přidali další tři branky a jenom škoda smolně inkasovaného gólu ze standartní situace před bránou. V třetí třetině už Louny kontrolovaly utkání a soupeře moc do šancí nepouštěly. Ještě za zmínku stojí neproměněný nájezd Michala Bočánka, který stejně neměl vliv na konečný výsledek zápasu, protože Louny vyhrály 5:1 .

Branky Loun : 2 x Bielik ( Krupka ), 1 x Bočánek ( Marek ) , 1 x Vostrý, 1 x Rajlich ( Vostrý )

 

TJ Lokomotiva Louny : TJ Mocní Tuleni Podbořany

    ( 7 : 1 )               ( 0 : 0 )               ( 4 : 1 )

                     11        :         2

Druhý zápas odehrály Louny proti TJ Mocní Tuleni Podbořany a lounští hráči předvedli na začátku první třetiny gólovou smršt‘. Na časomíře svítil čas 6:13 a Louny vedly 7:0 ! Do další třetiny hráči nastupovali za výsledku 7:1 a chtěli nadále navyšovat skóre. Ale soupeř se nechtěl vzdát a dostal Louny pod tlak. Ale v  brance byl Frajt , který všechno pochytal a tak druhá třetina skončila bez branek. V třetí části hráči navázali na výkon z první třetiny a nastříleli soupeři další 4 branky. Konečný stav utkání 11:2 pro Louny.

Branky Loun : 3 x Rajlich ( 2 x Marek, Čížek ), 3 x Krupka ( 2 x Paseka, Přibyl ), 2 x Paseka ( Bielik ),

                        1 x Čížek ( Marek ), 1 x Bočánek ( Vostrý ), 1 x Vostrý ( Rajlich )         

 

 

autor : Michal Paseka