Lounští florbalisté získali body v Lovosicích


TJ Lokomotiva Louny x TJ Lovochemie Lovosice veterans    5:5


V prvním zápase Lokomotiva nezachytila začátek utkání a prohrávala již ve třetí minutě po brance v oslabení. Lounští sice dokázali vyrovnat, Svobodou, nicméně Lovosice šly pár sekund před první sirénou opět do vedení. Ve druhé třetině Lokomotiva přidala a dvěma góly získala vedení 3:2. Soupeř však znovu v početní výhodě dokázal srovnat krok. Ve třetí části sice šly Lovosice opět do vedení, nicméně Louny dokázaly dvěma brankami v 7. minutě otočit na 5:4. Lounští florbalisté však neustáli závěrečný tlak domácích, kteří 2 minuty před koncem srovnali na konečných 5:5.

Branky a nahrávky za Louny: Svoboda (Prokeš), Prokeš (Semrád), Beníšek (Semrád), Paseka (Stránský V.), Pihrt (Semrád)

TJ Lokomotiva Louny x SK Paintball Varnsdorf           11:5

Ve druhém utkání narazili Lounští florbalisté na soupeře ze dna tabulky. Brzy se ujali vedení a po první třetině vedli 6:1. Ve druhé a třetí části se hráčům Lokomotivy nepodařilo udržet herní nasazení a přizpůsobili se pomalejšímu tempu soupeře, který nastoupil jen se 7 hráči do pole. Konečný výsledek 11:5 byl zpestřen zvládnutou penaltou Michala Kinšta. Naopak brankář Lokomotivy Petr Hloucha bez zaváhání odrazil dvě trestná střílení soupeře a korunoval tak svůj velmi kvalitní výkon v obou zápasech.

Branky a nahrávky za Louny: 3x Svoboda (Paseka), 2xStránský (Janda, Svoboda), 4xHerink (Pihrt), Kinšt (trestné střílení), Beníšek (Semrád),
-V.Semrád-